Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff

Villa Oldenhoff

Bed and breakfast

Op een prachtige locatie midden in de polder aan de rivier de Holendrecht ligt Villa Oldenhoff. De polder verbindt de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude, op nog geen 10 kilometer van Amsterdam.

Unieke locatie

Een verblijf in deze nieuwe bed and breakfast (2010) biedt u alles wat u kunt wensen. De unieke locatie biedt rust, ruimte, uitzicht, luxe en comfort te midden van het boerenleven. Villa Oldenhoff combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen. Het mooie herenhuis, waarin de bed and breakfast gehuisvest is, heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is omgeven door een grote bloemrijke tuin. Bij goed weer is het hier heerlijk vertoeven en serveren wij hier ook het ontbijt.

Villa Oldenhoff beschikt over zes grote bed and breakfast kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er twee nieuwe suites op stal. Deze bevinden zich boven de vergaderruimte elders op het terrein.

Centrale ligging

Parkeren bij Villa Oldenhoff is gratis. De bed and breakfast is ook goed te bereiken per boot en er is een aanlegsteiger beschikbaar.

Door de centrale ligging is Villa Oldenhoff een prachtige uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Voor uw diner kunt u terecht bij diverse goede restaurants in Abcoude of Ouderkerk aan de Amstel, of op loopafstand bij Restaurant de Voetangel.

Vergaderen

Voor uw vergadering, brainstorm of training kunt u gebruik maken van één van onze vergaderruimtes. De chef zorgt voor een heerlijke lunch of diner, alles ter plaatse vers in de keuken bereid.

Wij verwelkomen u graag!


Nieuws over Villa Oldenhoff

villa-oldenhof-zooveraward-2015.jpg
 

Vierde Zooveraward op rij voor Villa Oldenhoff

22 april 2015
Villa Oldenhoff heeft voor de vierde keer de Zooveraward in ontvangst mogen nemen. Volgens beoordelingen op Zoover, de grootste onafhankelijke beoordelingssite van de Benelux, is Villa Oldenhoff de be…
Lees meer
Villa Oldenhoff Bed & Breakfast beste accommodatie Bookings best
 

Villa Oldenhoff één van de beste accommodaties w…

02 april 2015
Villa Oldenhoff is bij Booking's Best uitgelicht als een van de beste accommodaties ter wereld. Onze bed and breakfast is volgens Solo Travellers #5 wereldwijd!
Lees meer
 

Villaoldenhoff
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
Webdesign & realisatie: A-side media (2014)