Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff

Villa Oldenhoff

Op een prachtige locatie midden in de polder ligt Villa Oldenhoff. De polder verbindt de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude, op nog geen 10 kilometer van Amsterdam.

Bijzondere bed and breakfast

Een verblijf in deze bijzondere bed and breakfast biedt u alles wat u kunt wensen. De unieke locatie kenmerkt zich door rust, ruimte, uitzicht, luxe en comfort te midden van het boerenleven. Villa Oldenhoff combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen. Het mooie herenhuis, waarin deze bijzondere bed and breakfast gehuisvest is, heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is omgeven door een grote bloemrijke tuin. Bij goed weer is het hier heerlijk vertoeven.

Villa Oldenhoff beschikt over zes grote bed and breakfast kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er twee suites op stal en een kleinere twin.

Unieke locatie

De bijzondere bed and breakfast is gemakkelijke te bereiken met de auto of per boot via rivier de Holendrecht. Door de centrale ligging is Villa Oldenhoff een prachtige uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, van het bruisende centrum van Amsterdam tot de rustgevende natuur van de Botshol en de Vinkeveense plassen. Voor uw diner kunt u terecht bij diverse goede restaurants in Abcoude of Ouderkerk aan de Amstel, of op loopafstand bij Restaurant de Voetangel.

Vergaderen

Voor uw vergadering, brainstorm of training kunt u gebruik maken van één van onze vergaderruimtes. De chef zorgt voor een heerlijke lunch of diner, alles ter plaatse vers in de keuken bereid.

Wij verwelkomen u graag!

 


Nieuws over Villa Oldenhoff

 

Villa Oldenhoff ontvangt HotelsCombined Recognition of Excel…

06 december 2017
Gasten van Villa Oldenhoff hebben via HotelsCombined hun verblijf gewaardeerd met een uitzonderlijke score van een 10.0! 
Lees meer
 

Koop een koe

18 oktober 2017
Één van onze prachtige brandrode koeien staat nu op www.koopeenkoe.nl - via de website koop je samen met andere een koe. Van kop, tot staart. Zo gaat er niets van de koe verloren, en koo…
Lees meer
 

Mindfulness voor managers

22 augustus 2017
In het weekend van 10-12 november kunt u kennismaken met Mindful leiderschap. Ontdek dat u meer kunt betekenen voor uzelf, uw medewerkers én uw organisatie. 
Lees meer

Genieten van onze bruiloft

Na onze bruiloft verbleven we hier. Ze hadden er een bruidssuite van gemaakt, echt prachtig en heerlijk ontspannen!


- Emmanuel
Excellent
Rated By guests
9.7
Villa Oldenhoff
HotelsCombined
Villaoldenhoff
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
Webdesign & realisatie: A-side media (2014)