Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff

Villa Oldenhoff

Op een prachtige locatie midden in de polder ligt Villa Oldenhoff. De polder verbindt de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude, op nog geen 10 kilometer van Amsterdam.

Bijzondere bed and breakfast

Een verblijf in deze bijzondere bed and breakfast biedt u alles wat u kunt wensen. De unieke locatie kenmerkt zich door rust, ruimte, uitzicht, luxe en comfort te midden van het boerenleven. Villa Oldenhoff combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen. Het mooie herenhuis, waarin deze bijzondere bed and breakfast gehuisvest is, heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is omgeven door een grote bloemrijke tuin. Bij goed weer is het hier heerlijk vertoeven.

Villa Oldenhoff beschikt over zes grote bed and breakfast kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er twee suites op stal en een kleinere twin.

Unieke locatie

De bijzondere bed and breakfast is gemakkelijke te bereiken met de auto of per boot via rivier de Holendrecht. Door de centrale ligging is Villa Oldenhoff een prachtige uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, van het bruisende centrum van Amsterdam tot de rustgevende natuur van de Botshol en de Vinkeveense plassen. Voor uw diner kunt u terecht bij diverse goede restaurants in Abcoude of Ouderkerk aan de Amstel, of op loopafstand bij Restaurant de Voetangel.

Vergaderen

Voor uw vergadering, brainstorm of training kunt u gebruik maken van één van onze vergaderruimtes. De chef zorgt voor een heerlijke lunch of diner, alles ter plaatse vers in de keuken bereid.

Wij verwelkomen u graag!


Nieuws over Villa Oldenhoff

 

Culturele uitstapjes vanuit Villa Oldenhoff

03 december 2018
Wilt u heerlijk verblijf bij Villa Oldenhoff afwisselen met een cultureel uitstapje? (Kunst)historica Hanneke van Rooijen neemt u graag mee voor een rondleiding op maat.
Lees meer
 

Bezoek deze winter het Amsterdam Light Festival

28 november 2018
Verblijft u deze winter bij ons? Speciaal voor de koude wintermaanden wordt de binnenstad van Amsterdam warm verlicht tijdens het Amsterdam Light Festival.
Lees meer
 

Loop gratis mee met De Ronde Venen Marathon

10 juli 2018
Op 18 november vindt De Ronde Venen Marathon plaats. De marathon gaat over een bijzonder parcours door alle acht kernen in De Ronde Venen. 
Lees meer

Warme ontvangst, mooie accommodatie en overheerlijk eten

Prachtig landelijke vergaderlocatie die je niet zult vergeten. Een succesvolle meeting is op voorhand al verzekerd!


- Petra
Excellent
Rated By guests
9.7
Villa Oldenhoff
HotelsCombined
Villaoldenhoff
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
Webdesign & realisatie: A-side media (2014)