Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff
 

Nieuws

Mindfulness voor managers

22 augustus 2017

In het weekend van 10-12 november kunt u kennismaken met Mindful leiderschap. Ontdek dat u meer kunt betekenen voor uzelf, uw medewerkers én uw organisatie. 

Lees meer

High tea en wijnproeverij tijdens de Amstellanddag

07 juni 2017

Op zondag 11 juni is het weer zover: dan vindt de jaarlijkse Amstellanddag plaats. Het is elk jaar weer een succes, dus we houden onze traditie in stand met een heerlijke high tea en wijnproeverij. Kom langs!

Lees meer

Bezoek winterse festivals nabij Villa Oldenhoff

23 november 2016

Verblijft u deze winter bij ons? In de prachtige omgeving is weer genoeg te doen. Speciaal voor de koude wintermaanden wordt de binnenstad van Amsterdam warm verlicht tijdens het Amsterdam Light Festival, en het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groot uit bij de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Lees meer

Kom 12 november heerlijke wijnen proeven bij Villa Oldenhoff

18 oktober 2016

Dit jaar staan maar liefst 64 wijnen van ZekVinos in de nieuwe editie van De Grote Hamersma, de jaarlijkse wijnbijbel van wijnschrijver Harold Hamersma. Zaterdag 12 november proef je al deze wijnen bij Villa Oldenhoff, ontmoet je de wijnmakers en natuurlijk Hamersma zelf tijdens De GROTE Hamersma Proeverij.

Lees meer

Villa Oldenhoff volgens Zoover in top 5 B&B's

30 september 2016

Vandaag werden de jaarlijkse Zoover Awards uitgereikt en met een Zoover Award Oranje mogen wij ons weer tot de top 5 B&B's van Nederland rekenen. Dank voor al jullie fantastische reviews!

Lees meer
Webdesign & realisatie: A-side media (2014)