Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff
 

Bezoek winterse festivals nabij Villa Oldenhoff

23 november 2016

Verblijft u deze winter bij ons? In de prachtige omgeving is weer genoeg te doen. Speciaal voor de koude wintermaanden wordt de binnenstad van Amsterdam warm verlicht tijdens het Amsterdam Light Festival, en het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groot uit bij de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Amsterdam Light Festival

Van 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017 vindt de vijfde editie van het Amsterdam Light Festival plaats. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. De werken zijn langs een vaarroute, de Water Colors en een wandelroute, de Illuminade, geplaatst. Het is elk jaar een prachtig gezicht langs de monumentale grachten. Wij reserveren graag de vaarroute of wandelroute met gids voor u. Ook geven we u graag een lift naar metrostation Holendrecht, waarvandaan de metro direct naar de start van de wandeling gaat (Waterlooplein).

amsterdamlightfestival.com»

Nederlands IJsbeelden Festival

Ook bij het IJsbeelden Festival zijn werken van vele internationale kunstenaars te zien. Het festival toont meer dan 100 ijs- en sneeuwbeelden tot wel 6 meter hoog, gemaakt van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw door de 42 beste ijskunstenaars van de wereld. Het thema dit jaar is Music Inspires en belooft een ijskoude ontdekkingsreis langs de geschiedenis van de muziek.

ijsbeelden.nl»

Bezoek Amsterdam Light Festival vanaf Villa Oldenhofff

Naar het overzicht
Webdesign & realisatie: A-side media (2014)