Villaoldenhoff Villaoldenhoff Villaoldenhoff
 

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Villa Oldenhoff staat synoniem voor rust, ruimte, luxe, comfort en proeven van het boerenleven. Deze unieke vergaderlocatie combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen.

Unieke vergaderlocatie

Voor uw vergadering, brainstorm of workshop hebben wij verschillende sfeervolle vergaderruimtes beschikbaar. De grote, stoere keukens van Villa Oldenhoff doen dienst als ontvangstruimte. U wordt persoonlijk verwelkomd op de vergaderlocatie met een heerlijk kopje koffie, alvorens u plaatsneemt in één van de bijzondere vergaderruimtes.

Onder de keuken bij het hoofdgebouw bevindt zich de bijzondere vergaderruimte MEDIUM, geschikt tot 12 personen. De prachtige ruimte DE STALLEN is geschikt voor groepen van 13 tot 60 personen en kijkt uit over de weilanden.

Fijn: Villa Oldenhoff is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en parkeren is gratis.

Uitgebreide mogelijkheden

Wilt u uw vergadering of brainstorm combineren met een lunch of diner? Dat kan! Al het eten wordt vers bereid op locatie door chefkok Simon de Winter van Xiom Food & Events en zijn team. Ook kunt u kiezen voor een borrel, kookworkshop of wijnproeverij, of voor een gezamenlijke boottocht om de omgeving van Villa Oldenhoff te verkennen onder het genot van hapjes en drankjes.

Meer zin in een leuke activiteit in het kader van teambuilding? Denk daarbij aan paardencoaching, schapen drijven in het weiland, schermen in de paardenbak of valkenieren in het weiland.

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden gerust contact met ons op!

Prijzen vergaderruimtes

Verhuur 1 dagdeel 2 dagdelen toeslag 3e dagdeel
MEDIUM (2-12 pers.) € 320,- € 490,- € 175,-
DE STALLEN (13-25 pers.) € 490,- € 790,- € 225,-
DE STALLEN extra (26-60 pers.) € 590,- € 890,- € 240,-
Exclusief afhuren € 800,- € 1150,- € 350,-
     
Vergaderarrangement € 12,50 p.p. € 21,- p.p.
     

Prijzen zijn exclusief btw, inclusief gebruik beamer, projectiescherm, wifi & flipovers. Conference call op aanvraag. Het vergaderarrangement biedt u onbeperkt thee en koffie, water, koekje en frisdrank.

 

Webdesign & realisatie: A-side media (2014)